Zlatibor


Najlepši zamak na Zlatiboru!


 Click to enlarge image galerija-03.jpgClick to enlarge image galerija-03.jpgClick to enlarge image galerija-03.jpgClick to enlarge image galerija-03.jpg Click to enlarge image galerija-14.jpg Click to enlarge image galerija-15.jpg Click to enlarge image galerija-31.jpg Click to enlarge image galerija-18.jpg 

 

Klub Satelit jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. Dobitnik je brojnih priznanja za kvalitet rada.

Tri najvažnije karakteristike objekta jesu luksuzna opremljenost, nesvakidašnje prijatan ambijent i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo više od 15000 zadovoljnihgostiju.

Svi apartmani i sobe su unikatno uređeni tako da ispunjavaju očekivanja i zahtevnijih hedonista.
 Cene na bazi polupansiona i usluge korišćenja spa centra su iskazane prema zauzetosti  po odrasloj osobi dnevno.
 Cena usluge noćenja sa doručkom niža je za 500,00 RSD po osobi dnevno od cene polupansiona.
 Doručak se služi sa izložbenog stola (ukoliko ima više od 20 gostiju), a večera se servira  prema pansionskom meniju iz jelovnika na bazi ankete. 
 U cenu je uključeno korišćenje RENOVIRANOG zatvorenog bazena, saune i igraonice za decu.
 Deca do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u slučaju da koriste zajednički ili poseban ležaj (u apartmanima ili u sobama) imaju besplatan smestaj, uz doplatu obroka sa 50% popusta.
 Deca  do 12 godina u pratnji  dve odrasle osobe, u slučaju da koriste zajednički ili poseban ležaj (u apartmanu ili u sobi) imaju  besplatan smeštaj na bazi iste usluge uplaćene za odraslu osobu. Obavezno prezentovanje zdravstvene knjižice dece.
 Deca sa punih 12 godina i više, tretiraju se kao odrasle osobe.
 Doplata za pomoćni ležaj u dvokrevetnoj(trokrevetnoj) sobi za treću(četvrtu) odraslu osobu (stariju od 12 godina) na bazi polupansiona iznosi 3.690,00 RSD dnevno
 Usluga doručka, ručka ili večere po izboru na licu mesta iznosi 790,00 RSD.