Grcka

ZAšTO (opet) GRčKA

Zato što GRČKA uvek može da pruži više nego što se od nje očekuje i zato što za istraživanje najduže obale u Evropi jedan život nije dovoljan.
Misliti o Grčkoj znači misliti o njenim klimatskim uslovima, koji su tipično mediteranski. Jednako je toplo i prijatno u aprilu i oktobru kao što je u julu ili avgustu.
More koje okružuje Grčku je intenzivno plave boje, čisto i nezagađeno. Temperatura mora je umerena tokom svih godišnjih doba, a sunčeva svetlost svemu daje dijamantski odsjaj.
Grčka poput magneta privlači ljude iz celog sveta. Iza svakog ugla vreba neko skriveno blago: ruševine koje ukazuju na slavnu prošlost, radnje pune zanatskih rukotvorina, safirna boja mora koja se proteže u nedogled ili obližnja taverna koja Vas poziva da se opustite uz čašu vina. Spoj antičkog i modernog posetiocu pruža osećaj da lebdi između stvarnosti i mašte.
I zato … Grčka – zemlja koja se svrstava u najposećenije zemlje za odmor i razonodu tokom letnjih meseci. Provedite nezaboravne trenutke uz mirise Mediterana i zvuke buzukija.